"Beowulf", cu Angelina Jolie, pe prima poziţie în box office-ul românesc

Filmul de animaţie "Beowulf", inspirat din celebrul poem epic cu acelaşi titlu, cu Angelina Jolie şi Ray Winstone în rolurile principale, a intrat pe primul loc în box office-ul românesc, obţinând, în săptămâna 26 noiembrie - 2 decembrie, încasări de 105.865 de lei.

2 afișări
Imaginea articolului "Beowulf", cu Angelina Jolie, pe prima poziţie în box office-ul românesc

"Beowulf", cu Angelina Jolie, pe prima poziţie în box office-ul românesc

Filmul regizorului Robert Zemeckis, despre povestea războinicului Beowulf, care l-a ucis pe monstrul Grendel, a fost văzut, în prima săptămână de prezenţă în sălile de cinematograf din România, de 8.600 de spectatori, potrivit agenţiei Champions.

O altă premieră, "Noaptea e a noastră"/ "We Own The Night", o dramă desfăşurată pe fundalul conflictelor sângeroase din anii '80, dintre poliţia New York-ului şi mafia rusească, s-a clasat pe locul doi, săptămâna trecută, în box office, cu încasări de 63.672 de lei.

Comedia romantică "Cât durează o căsnicie" / "The Heartbreak Kid", cu Ben Stiller în rolul unui mire tomnatec de 40 de ani, care se căsătoreşte pripit cu o femeie mult mai tânără despre care nu ştie aproape nimic, a ajuns pe locul al treilea în preferinţele spectatorilor, având încasări de 88.293 de lei. Filmul a fost văzut de 6.712 de spectatori.

Pe locul al patrulea în clasamentul românesc s-a plasat, în săptămâna 26 noiembrie - 2 decembrie, premiera regizorului Robert Redford, "Leii mor pentru miei"/ "Lions for Lambs", cu încasări de 47.767 de lei. Filmul cu Tom Cruise, Meryl Streep şi Robert Redford în rolurile principale, care prezintă povestea mai multor persoane implicate în lupta împotriva terorismului, a atras, într-o săptămână, în cinematografe, 2.861 de persoane.

"Sidney White şi cei şapte tocilari"/ "Sidney White", varianta modernă a poveştii clasice "Albă ca Zăpada", în care personajul principal merge la colegiu, a avut încasări de 60.289 de lei, în săptămâna 26 noiembrie - 2 decembrie, filmul fiind văzut de 4.681 de spectatori. În cele două săptămâni de prezenţă în cinematografele româneşti, producţia a adus încasări de 110.307 de lei.

Documentarul lui Alexandru Solomon despre Europa Liberă, "Război pe calea undelor", care a intrat vineri în cinematografe, a fost vizionat, în weekend, de 142 de spectatori.

Conform agenţiei Champions, weekend-ul trecut, 31.023 de persoane au trecut pragul sălilor de cinematograf, încasările ajungând la 449.162 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici