Berlusconi avea numele de cod "papi" pentru femeile care îi vizitau

Premierul italian Silvio Berlusconi era numit "papi" de femeile care îi vizitau vila din Sardinia, nume de cod folosit ca acoperire în cazul în care telefoanele musafirilor ar fi fost interceptate, informează The Times.

30 afișări
Imaginea articolului Berlusconi avea numele de cod "papi" pentru femeile care îi vizitau

Berlusconi avea numele de cod "papi" pentru femeile care îi vizitau (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţiile au fost incluse într-o carte în curs de apariţie, semnată de Elisa Alloro, în vârstă de 32 de ani, o fostă angajată de la reţeaua de televiziune a lui Silvio Berlusconi.

Premierul italian a intrat într-un declin în ceea ce priveşte imaginea publică, pe fondul acuzaţiilor de imoralitate, după ce a decis să nominalizeze foste vedete pe lista candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Cartea intitulată "Noi, fetele lui Berlusconi" este concepută ca o scrisoare extinsă adresată Veronicăi Lario, cea de-a doua soţie a lui Berlusconi, care a adoptat public o atitudine critică faţă de soţul său.

În mai, Veronica Lario a anunţat că va cere divorţul de Silvio Berlusconi. Lario s-a arătat indignată de faptul că soţul ei participase, cu câteva săptămâni înainte, la petrecerea de majorat a unei tinere blonde din Neapole, care îi spune premierului italian "papi". Potrivit soţiei sale, premierul italian nu a fost prezent la nicio petrecere de majorat a propriilor copii. "Nu pot să rămân alături de un bărbat care frecventează minore", a declarat atunci Veronica Lario.

"Premierul este o mină de înţelepciune. Întotdeauna am privit fiecare moment petrecut cu el ca pe un dar", spune autoarea cărţii, care explică în carte că apelativul "papi" era folosit de anturajul feminin al lui Berlusconi ca nume de cod în cazul în care conversaţiile telefonice ar fi fost interceptate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici