"Betty cea urâtă", la 40 de ani. Actriţa Ana Maria Orozco, protagonista variantei columbiene a serialului "Neveste Disperate" - GALERIE FOTO

Actriţa columbiană Ana Maria Orozco, care a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a jucat în serialul de succes "Betty cea urâtă/Yo soy Betty, la fea", va împlini 40 de ani peste câteva luni.

9024 afișări
Imaginea articolului "Betty cea urâtă", la 40 de ani. Actriţa Ana Maria Orozco, protagonista variantei columbiene a serialului "Neveste Disperate" - GALERIE FOTO

Serialul "Betty cea urâtă", pentru care Ana Maria Orozco a fost nevoită să-şi schimbe complet aspectul pentru a se transforma într-o femeie extrem de urâtă, dar inteligentă, a avut peste 160 de episoade, filmările începând în 1999, când Ana Maria Orozco avea 26 de ani.

Pentru prestaţia ei în acest serial, Ana Maria Orozco a primit Premiul Eca pentru cea mai populara femeie a anului 2001 şi premiul pentru "cea mai bună actriţă a anului”, oferit în cadrul galei INTE Award 2002.

După succesul din "Yo soy Betty, la fea" şi continuarea acestuia - "Eco Moda", Ana Maria Orozco, care va împlini 40 de ani în luna iulie a acestui an, a mai jucat într-un alt serial cunoscut "Amas de casa desesperadas", varianta columbiană a celebrului "Neveste disperate".

Ea a jucat în primul sezon al acestuia, în 2007, dar apare şi în sezonul doi, filmat în 2011.

În 2012, actriţa columbiană a apărut într-un alt serial - "Mi problema con las mujeres".

Ana Maria Orozco este căsătorită a doua oară şi are o fiică, Lucrecia, în vârstă de 9 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici