Beyonce a sosit la Cluj-Napoca, unde va susţine un concert

Cântăreaţa Beyonce a ajuns, luni, la ora 15,30, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, venind cu avionul de la Bucureşti împreună cu câţiva membri ai staff-ului de la concert.

3 afișări
Imaginea articolului Beyonce a sosit la Cluj-Napoca, unde va susţine un concert

Beyonce a sosit la Cluj-Napoca, unde va susţine un concert

Beyonce a urcat cu cei care o însoţeau în patru maşini ce o aşteptau la aeroport şi a plecat spre un hotel de patru stele din Cluj-Napoca, unde se va caza până la începerea probelor de sunet.

Beyonce nu a mai ajuns la conferinţa de presă programată, aceasta fiind susţinută doar de directorul general al companiei Vodafone România, Liliana Solomon şi de Paul Nancă, directorul executiv al fundaţiei Phoenix, organizatorul concertului.

Nancă a declarat că artista se va întâlni cu presa după ora 18,00, lângă scena de pe stadionul Ion Moina.

Beyonce va sta la stadion în rulota special adusă din Germania pentru acest eveniment şi, potrivit lui Nancă, după concert cântăreaţa este posibil să mai rămână în Cluj-Napoca până dimineaţa.

Recitatul lui Beyonce va începe la ora 20,00 şi va dura două ore. În deschidere, de la ora 19,00, va cânta Paula Seling. Accesul publicului pe stadionul Ion Moina este permis de la ora 16,00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici