Beyonce, dată în judecată pentru 100 de milioane de dolari

Beyonce Knowles a fost dată în judecată pentru 100 de milioane de dolari de o companie producătoare de jocuri video, care o acuză pe cântăreaţa americană că este o "divă urâcioasă".

118 afișări
Imaginea articolului Beyonce, dată în judecată pentru 100 de milioane de dolari

Beyonce, dată în judecată pentru 100 de milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, cântăreaţa americană este acuzată că le-ar fi "distrus" Crăciunul din 2010 angajaţilor companiei Gate Five, care produce jocuri video, după ce ar fi solicitat mai mulţi bani pentru a apărea în jocul video "Starpower: Beyonce".

Decizia ei l-ar fi determinat pe principalul investitor în acest proiect să se retragă şi a reprezentat, potrivit acuzaţiilor înainte de compania Gate Five, "o încălcare de rea-credinţă a contractului". Ei afirmă, totodată, că artista americană "a distrus afacerile firmei Gate Five şi a lăsat fără locuri de muncă 70 de angajaţi, cu o săptămână înainte de Crăciun".

Jocul video "Starpower: Beyonce" se afla în etapa de dezvoltare şi urma să fie lansat de Crăciun în 2011, dar proiectul a fost anulat, după ce "o solicitare exorbitantă, prin care se cerea o compensaţie financiară complet nouă", a sosit din partea artistei americane, "într-un moment crucial în dezvoltarea proiectului".

Printr-o altă decizie de afaceri considerată controversată de presa americană, Beyonce a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că a renunţat la serviciile tatălui ei, Matthew Knowles, în calitate de manager al ei. Matthew Knowles a coordonat cariera fiicei sale încă de pe vremea când Beyonce cânta în grupul Destiny's Child, la sfârşitul anilor '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici