Beyonce i-a făcut soţului ei un cadou pentru a-i arăta că este un tată grozav. Ce a primit rapperul Jay-Z

Cântăreaţa americană Beyonce i-a cumpărat soţului ei, rapperul Jay-Z, un luxos avion pe care a plătit suma de 25 de milioane de lire sterline (39,3 milioane de dolari).

416 afișări
Imaginea articolului Beyonce i-a făcut soţului ei un cadou pentru a-i arăta că este un tată grozav. Ce a primit rapperul Jay-Z

Beyonce i-a făcut soţului ei un cadou pentru a-i arăta că este un tată grozav. Ce a primit rapperul Jay-Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cadoul cântăreţei americane, oferit cu ocazia Zilei Tatălui, celebrată weekend-l trecut în Statele Unite ale Americii, poate să transporte până la 15 pasageri şi include numeroase decoraţiuni de lux, informează contactmusic.com.

"Beyonce s-a gândit că acesta va fi cadoul perfect pentru a-i arăta lui Jay-Z că este un tată grozav de bun. Avionul, un model Bombardier Challenger 850, are un interior luxos - o sufragerie cu tapet din piele crem, o bucătărie, un dormitor şi două săli de baie. Beyonce a dorit un avion mai mare, pentru că acest model poate să transporte până la 15 persoane şi ei vor putea astfel să îşi ia familia şi prietenii în călătoriile lor viitoare", a spus o sursă pentru publicaţia The Daily Star.

Beyonce, în vârstă de 30 de ani, a născut o fetiţă, Blue Ivy Carter, primul copil al cuplului, în luna ianuarie.

Ea a dezvăluit recent faptul că numele fiicei sale i-a fost inspirat de o poezie scrisă de Rebecca Solnit.

Aceasta nu este pentru prima oară când celebra cântăreaţă americană a cheltuit o sumă mare de bani pe un cadou pentru soţul ei.

În urmă cu câteva luni, ea i-a oferit rapperului Jay-Z, în vârstă de 42 de ani, un inel cu un safir în valoare de 300.000 de lire sterline (471.850 de dolari), mulţumindu-i astfel pentru faptul că a fost alături de ea şi a ajutat-o pe durata sarcinii.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici