Beyonce, la plimbare cu fetiţa în braţe. Cum arată vedeta la 2 luni de la naştere - FOTO

Cântăreaţa americană Beyonce a ieşit la o plimbare prin New York alături de fetiţa ei în vârstă de două luni, Blue Ivy, şi mama, Tina Knowles.

1158 afișări
Imaginea articolului Beyonce, la plimbare cu fetiţa în braţe. Cum arată vedeta la 2 luni de la naştere - FOTO

Beyonce, la plimbare cu fetiţa în braţe. Cum arată vedeta la 2 luni de la naştere (Imagine: Hepta)

Noul "accesoriu" din vestimentaţia ei, fetiţa Blue Ivy, a fost protejată de Beyonce cu o mână deasupra capului, informează Daily Mail.

Blue Ivy deja calcă pe urmele părinţilor ei, Beyonce şi Jay-z, în ceea ce priveşte celebritatea. Tatăl ei a inclus vocea micuţei, atunci când aceasta plângea la două zile, pe cântecul "Glory". Astfel, Blue Ivy a devenit oficial cea mai tânără persoană care a apărut în topul Billboard când cântecul a debutat pe poziţia 74 a secţiunii R&B/Hip-Hop.

Tatăl lui Beyonce, Matthew Knowles, este şi el încântat de nepoata lui şi crede că părinţii acesteia vor face totul ca să-i îndeplinească orice vis.

"Dacă Blue Ivy va dori să fie doctor atunci când creşte, părinţii ei vor găsi o soluţie să-i cumpere un spital. Dacă va dori să fie baschetbalistă, eu am deja o echipă feminină de baschet, aşa că poate juca acolo. Iar dacă va dori să cânte, atunci va fi foarte fericită", crede Matthew Knowles.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici