Beyonce, starul sub 30 de ani cu cea mai mare avere din SUA (Galerie Foto)

Beyonce Knowles a devansat restul vedetelor cu vârste de până în 30 de ani din SUA în ceea ce priveşte averea cumulată, ea având în bancă circa 80 de milioane de dolari, informează Entertainmentwise.com.

547 afișări
Imaginea articolului Beyonce, starul sub 30 de ani cu cea mai mare avere din SUA (Galerie Foto)

Beyonce, starul sub 30 de ani cu cea mai mare avere din SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În clasament, Beyonce este urmată de cântăreţul pop Justin Timberlake, în vârstă de 27 de ani şi a cărui avere este estimată la 43 de milioane de dolari, şi de jucătorul american de basket Kobe Bryant, a cărui avere este de circa 39 de milioane de dolari.

În clasament au mai intrat:

LeBron James (38 milioane de dolari),

Roger Federer (35,2 milioane de dolari),

Keira Knightley (32,2 milioane de dolari),

Maria Sharapova (26,1 milioane de dolari),

Daniel Radcliffe (25,1 milioane de dolari),

Miley Cyrus (25,1 milioane de dolari) şi

Mary-Kate şi Ashley Olsen (15 milioane de dolari).

 

 

GALERIE FOTO


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici