Beyonce va sosi în România cu trei avioane

Cântăreaţa Beyonce va sosi duminică în România cu trei avioane, dintre care unul va fi folosit de ea, prieteni, familie, asistenţi personali şi bodyguarzi, în timp ce celelalte două vor aduce echipamentele şi staff-ul tehnic.

1 afișare
Imaginea articolului Beyonce va sosi în România cu trei avioane

Beyonce va sosi în România cu trei avioane

Unul dintre aceste ultime două avioane este un Airbus A 300 de tip Cargo de 160 de tone şi nu poate ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, astfel încât va ajunge direct la Bucureşti, iar echipamentul tehnic va fi adus la Cluj cu 5 TIR-uri pentru concert.

Paul Nancă, preşedintele Fundaţiei "Phoenix", organizatorul concertului, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că echipamentele de lumini şi sunet personale cântăresc 45 de tone şi că TIR-urile se vor deplasa pe timpul nopţii de duminică spre luni de la Bucureşti la Cluj, însoţite de un echipaj de poliţie.

Avionul cu staff-ul tehnic de 75 de persoane va ateriza direct la Cluj-Napoca, în timp ce cea de-a treia aeronavă o va duce pe artistă tot la Bucureşti.

"Scena este deja ridicată", a mai spus Nancă.

Lângă Stadionul Municipal "Ion Moina" din Cluj-Napoca a fost instalat un turn cu antene de telefonie capabil să asigure opt linii telefonice şi opt linii de internet special pentru eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici