Bild înlocuieşte fetele sexy de pe prima pagină cu bărbaţi

Tabloidul german Bild, cel mai bine vândut ziar din Europa, a lansat un concurs destinat bărbaţilor, care pot trimite fotografii pe adresa redacţiei, cei mai arătoşi urmând să le înlocuiască pe prima pagină pe tradiţionalele "fete Bild".

71 afișări
Imaginea articolului Bild înlocuieşte fetele sexy de pe prima pagină cu bărbaţi

Bild înlocuieşte fetele sexy de pe prima pagină cu bărbaţi

"După nenumaratele fete frumoase de pe prima pagină, femeile vor avea, în sfârşit un Bild-boy", se arată în cotidianul Bild, sub o fotografie în care apărea actorul american Zac Effron,cu bustul gol.

Concursul iniţiat de Bild, cotidian citit zilnic de circa 3,5 milioane de persoane, le oferă bărbaţilor "posibilitatea de a deveni, pentru o zi, cel mai dorit bărbat din Germania şi de a apărea lângă titlul Bild".

Reprezentanţii Bild nu au precizat cu ce frecvenţă fetele Bild vor fi înlocuite de Bild-boy.

Potrivit lui Tobias Fröhlich, purtătorul de cuvânt al ziarului, Bild-boy este destinat cititoarelor care au nevoie să se destindă. El a mai precizat că în jur de 100 de bărbaţi au trimis fotografii în prima zi a campaniei.

"Vom începe imediat să studiem fotografiile şi după ce vom lua o decizie, spre sfârşitul săptămânii, primul Bild-boy va apărea pe prima pagină în cursul săptămânii viitoare. Un corp plin de muşchi este desigur un avantaj, dar nu o condiţie esenţială. Diferenţa o va face farmecul bărbaţilor. Alegerea celor care vor apărea pe prima pagină va reveni doamnelor din redacţie", a mai spus Fröhlich.

Premiul concursului este de 500 de euro, pentru fiecare dintre bărbaţii care vor apărea pe prima pagină a ziarului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici