Bilete cu preţul de 2.250 de lei la concertul Madonnei de la Bucureşti

Bilete cu preţul de 2.250 de lei au fost puse în vânzare pentru concertul pe care Madonna îl va susţine, pe 26 august, în Parcul Izvor din Capitală, acestea urmând să includă acces în zona şi în cortul VIP, locuri "premium", precum şi un cadou exclusiv al turneului, se arată pe site-ul myticket.ro.

116 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţul de 2.250 de lei la concertul Madonnei de la Bucureşti

Bilete cu preţul de 2.250 de lei la concertul Madonnei de la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Începând de luni, 23 februarie, ora 10.00, au fost puse în vânzare biletele la concert, exclusiv pentru abonaţii Vodafone, sponsor oficial al concertului susţinut de Madonna în România. Toţi clienţii operatorului de telefonie mobilă pot achiziţiona online până la 4 bilete, prin simpla trimitere a unui SMS.

Biletele la concert au preţurile de 800 de lei - tribuna VIP, 600 de lei - Golden Bar (în faţa scenei), 160 de lei - gazon A, 120 de lei - gazon C.

De asemenea, au fost puse în vânzare şi o serie de Pachete Gold, care sunt disponibile doar prin comenzi telefonice sau prin e-mail. Pachetul Gold costă 2.250 de lei şi cuprinde un bilet VIP într-o zonă cu locuri premium, un voucher ce permite accesul în Zona VIP, acces în cortul VIP (bar, muzică, DJ), precum şi cadoul exclusiv al turneului "Sticky & Sweet".

Invitatul special al concertului susţinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour".

În primă fază, Madonna şi-a încheiat turneul mondial "Sticky and Sweet", care a debutat la Cardiff, în Marea Britanie, în august 2008, cu un segment sud-american, ultimul concert având loc pe 21 decembrie, la Sao Paulo. Până în prezent, "Sticky and Sweet" este turneul cu cele mai mari încasări al unui artist solo, atingând suma de 281,6 milioane de dolari, potrivit publicaţiei de specialitate Pollstar. Precedentul turneu al Madonnei, "Confessions" (2006), a atras peste 1,3 milioane de spectatori din 25 de ţări şi a fost cea mai rentabilă serie de concerte pentru o cântăreaţă din istorie, având încasări de 260 de milioane de dolari.

Show-urile din cadrul "Sticky and Sweet" înseamnă, în cifre, printre altele, două scene, bijuterii în valoare de un milion de lire sterline, 3.500 de elemente de garderobă, 69 de chitare şi 650 de ore de repetiţii pentru Madonna şi trupa sa.

Cele patru secţiuni ale concertului de două ore sunt "The Pimp", un omagiu adus anilor '20 şi stilului "gangsta' pimp" din muzica modernă, "Old School", în care Madonna revine la stilul din anii '80, care a consacrat-o, şi la începuturile muzicii rap, secţiunea dedicată muzicii şi dansului din folclorul balcanic, cu influenţe din muzica ţigănească, şi secţiunea Rave. Show-ul nu este fi lipsit de strălucirea tipică spectacolelor semnate Madonna, costumaţiile de scenă fiind realizate de 36 de designeri.

Show-urile din acest turneu includ atât piese de pe cel mai nou album al vedetei, "Hard Candy", dar şi hituri mai vechi, precum "Vogue", "Hung Up" şi "Ray Of Light".

Madonna (născută pe 16 august 1958), este una dintre cele mai celebre artiste americane. Născută în Bay City, Michigan, şi crescută în Rochester Hills, Michigan, Madonna s-a mutat la New York pentru a urma o carieră în dansul modern. După ce a făcut parte din formaţii de muzică pop precum Breakfast Club şi Emmy, ea a debutat cu albumul "Madonna", în 1983.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", ea este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Citeşte şi:

Oficial: Madonna concertează la Bucureşti (Galerie Foto şi Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici