Bilete între 100 şi 750 de lei, la concertul lui Sting (Video)

Biletele pentru concertul pe care Sting, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai tuturor timpurilor, îl va susţine la Bucureşti, pe 10 februarie 2009, la Sala Palatului, se pun în vânzare miercuri, la preţuri cuprinse între 100 şi 750 de lei, informează organizatorii.

135 afișări
Imaginea articolului Bilete între 100 şi 750 de lei, la concertul lui Sting (Video)

Bilete între 100 şi 750 de lei, la concertul lui Sting (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele vor putea fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, din reţeaua magazinelor Diverta şi de la casa de bilete a Sălii Palatului, fiind disponibile la diferite categorii de preţ, în funcţie de poziţia faţă de scenă: 100, 175, 250, 350 sau 750 de lei.

Spectacolul este inclus în turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, "Songs from the Labyrinth", înregistrat alături de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov, maestru al lăutei şi fost elev al dirijorului român Sergiu Celibidache.

În urmă cu câteva zile, familia regală a Iordaniei a organizat un concert caritabil în memoria tenorului Luciano Pavarotti, eveniment în cadrul căruia Sting şi soprana Angela Gheorghiu au interpretat aria "La Ci Darem La Mano", din opera "Don Giovanni" de Mozart.

Alături de cei doi, la acest spectacol au mai participat nume celebre ale muzicii internaţionale, precum Andrea Bocelli, Laura Pausini, Jovanotti, Zucchero, Jose Carreras şi Placido Domingo.

De-a lungul impresionantei cariere muzicale, ca artist solo şi lider al legendarei trupe rock The Police, Sting a vândut aproape 100 milioane de albume şi a fost distins cu peste 16 premii Grammy.

Printre hiturile sale celebre, fredonate de milioane de fani din întreaga lume, se numără "Englishman in New York", "Fragile", "Shape Of My Heart", "Roxanne", "Desert Rose", "Mad About You" şi "If I Ever Lose My Faith In You".

Artistul a mai susţinut un concert la Bucureşti, în 1996, tot la Sala Palatului.

Sting -"Come again"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici