Biletele în faţa scenei la concertul Metallica - sold out

Peste 10.000 de bilete au fost vândute la concertul pe care trupa Metallica îl susţine, pe 23 iulie, la Bucureşti, categoria gazon A, care oferă locuri în faţa scenei, fiind sold out, la fel ca şi alte două sectoare din tribunele 1 şi 2, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

343 afișări
Imaginea articolului Biletele în faţa scenei la concertul Metallica - sold out

Biletele în faţa scenei la concertul Metallica - sold out

Potrivit acestora, începând de sâmbătă, când biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.myticket.ro, acesta a fost accesat de peste 50.000 de vizitatori.

Gazon A a fost prima zonă în care s-au epuizat biletele, urmată de sectoarele C din tribuna 1, respectiv tribuna 2.

Începând de vineri, 11 aprilie, se vor suplimenta locurile VIP, punându-se în vânzare şi bilete în Tribuna 1, sector D.

De asemenea, la acest concert, publicul mai are la dispoziţie bilete la preţurile de 350, 250, 200 şi 100 de lei, în funcţie de poziţia ocupată pe stadion. Acestea mai pot fi achiziţioante din reţeaua magazinelor Diverta.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy. În prezent, trupa lucrează la cel de-al nouălea material de studio, care urmează a fi lansat anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici