Biletele la concertul Metallica s-au epuizat

Biletele pentru concertul pe care trupa rock Metallica îl va susţine la Bucureşti, pe 23 iulie, s-au epuizat la mai puţin de două luni după ce au fost puse în vânzare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

22 afișări
Imaginea articolului Biletele la concertul Metallica s-au epuizat

Biletele la concertul Metallica s-au epuizat (Imagine: Mediafax Foto)

Legandara trupă rock va cânta, astfel, în faţa a 25.000 de spectactori, pe stadionul Cotroceni.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy. În prezent, trupa lucrează la cel de-al nouălea material de studio, ce urmează a fi lansat anul acesta.

Metallica a mai concertat în România pe 9 iunie 1999, pe stadionul Lia Manoliu.

Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal a anilor '80. În loc se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesbiliă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici