Biletele la concertul The Havana Lounge, între 60 şi 130 de lei

Biletele pentru concertul pe care The Havana Lounge îl va susţine, pe 10 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost puse în vânzare, având preţurile de 60, 85, 100 şi respectiv 130 de lei, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

1 afișare
Imaginea articolului Biletele la concertul The Havana Lounge, între 60 şi 130 de lei

Biletele la concertul The Havana Lounge, între 60 şi 130 de lei

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor Diverta.

The Havana Lounge este noul proiect al vedetelor muzicii cubaneze care de-a lungul timpului au fost implicate în celebrele Afro-Cuban All Stars, Buena Vista Social Club, Sierra Maestra şi Tropicana. The Havana Lounge a mai concertat la Bucureşti, în 2006.

Spectacolul din februarie o va readuce la Bucureşti pe "marea doamnă a muzicii cubaneze", Teresa Garcia Caturla. Fiica cea mai mică a celebrului muzician Alejandro Garcia Caturla, Teresita, s-a născut în Remedios, Cuba, iar cariera ei se întinde pe o perioadă de mai bine de 40 de ani.

În 1963, aceasta a fondat cunoscutul cvartet D’Aida, alături de Omara Portuondo, Xiomara Valdes şi Lili Penalver, iar la începutul anilor '80 şi-a început cariera solo. În cadrul proiectului Buena Vista Social Club, Teresita Caturla a colaborat cu celebrii Ibrahim Ferrer, Pio Leyva, Tito Gomez, Arturo Sandoval şi Ruben Gonzalez, iar în 1998 s-a alăturat orchestrei Afro-Cuban All Stars, alături de care a susţinut spectacole în toată lumea.

Pentru membrii The Havana Lounge, supranumiţi "superbunicii" ritmurilor cubaneze, muzica este o tradiţie de familie, transmisă din generaţie în generaţie. Încă din 1930, cartierul Buena Vista a fost sinonim cu muzica tradiţională cubaneză, muzicieni celebri precum Company Segundo, Ibrahim Ferrer, Omara Portuondo sau Pio Leyva lansându-şi carierele în faimoasele cluburi exclusiviste ale Havanei.

Concertele The Havana Lounge recreează atmosfera acelor vremuri, oferind spectatorilor o călătorie în cultura şi istoria Cubei, printr-un repertoriu ce cuprinde stilurile son montuno, mambo, cha cha, salsa, rumba, guajira, danzon şi bolero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici