Biletele la un concert AC/DC, epuizate în câteva minute (Video)

Biletele pentru concertul de la Viena al legendarei trupe australiene AC/DC, prevăzut pentru data de 24 mai 2009, s-au epuizat în doar câteva minute de la punerea lor în vânzare, potrivit informaţiilor transmise de biroul de presă al formaţiei.

120 afișări
Imaginea articolului Biletele la un concert AC/DC, epuizate în câteva minute (Video)

Biletele la un concert AC/DC, epuizate în câteva minute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul trupei AC/DC, care a lansat în luna octombrie albumul "Black Ice", primul material discografic din ultimii opt ani, va avea loc pe stadionul Ernst Happel, unde a avut loc, în iunie, şi finala Campionatului European de Fotbal 2008. Stadionul poate găzdui 50.000 de spectatori.

Organizatorii concertului din Austria, ce face parte din turneul mondial al celebrei trupe rock australiene, examinează, în prezent, posibilitatea susţinerii unui concert suplimentar în capitala austriacă.

AC/DC a fost fondată la Sydney, Australia, în 1973, de fraţii Angus şi Malcolm Young şi se înscrie în linia pionierilor hard rock-ului, alături de formaţii precum Led Zeppelin, Black Sabbath, Kiss, Van Halen şi Deep Purple.

AC/DC a trecut prin mai multe formule înainte de a lansa albumul de debut, "High Voltage" (1975). Componenţa a rămas stabilă până când basistul Cliff Williams l-a înlocuit pe Mark Evans, în 1977.

În acelaşi an a fost lansat şi albumul "Highway to Hell", cel mai celebru din istoria trupei.

Solistul trupei, Bon Scott, a murit pe 19 februarie 1980, la vârsta de 33 de ani, din cauza abuzului de alcool.

Membrii trupei AC/DC, împreună cu noul solist al lor, Brian Johnson, au înregistrat apoi "Back in Black", un tribut adus lui Bon Scott, acesta devenind ulterior al cincilea cel mai bine vândut album din istorie.

Trupa s-a situat pe locul al patrulea în topul 100 VH1 al celor mai mari artişti de hard rock.

AC/DC - "Back in Black"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici