Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers din Capitală, puse în vânzare marţi. Care sunt preţurile

Biletele pentru concertul pe care trupa americană Red Hot Chili Peppers îl va susţine la Bucureşti, pe Arena Naţională, pe 31 august 2012, vor fi puse în vânzare marţi, informează organizatorii, Emagic.

6618 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers din Capitală, puse în vânzare marţi. Care sunt preţurile

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers din Capitală, puse în vânzare marţi. Care sunt preţurile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, cei care îşi achiziţionează online biletul pentru concertul de la Bucureşti al trupei Red Hot Chili Peppers vor avea parte de o reducere de 50% din preţul integral al unui abonament pentru B'estfest Summer Camp 2012 (mai precis, 132,5 lei). Promoţia este valabilă în perioada 13 - 20 decembrie.

Fanii Red Hot Chili Peppers vor putea cumpăra bilete pentru concert începând de marţi, acestea fiind disponibile la următoarele categorii de preţuri: 130 de lei (gazon), 275 de lei (Gold Circle), 155 de lei, 185 de lei, 215 lei, 265 de lei, 305 lei, 375 de lei, respectiv 495 de lei.

Săptămâna aceasta, biletele vor putea fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, urmând ca acestea să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria "Mihai Eminescu" şi la Sala Palatului.

În ceea ce priveşte B'estfest Summer Camp (6 - 8 iulie), finalul anului aduce veşti bune: deşi bugetul festivalului se va mări pentru ediţia din 2012, preţurile biletelor vor rămâne aceleaşi, respectiv 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru abonamentul de trei zile.

Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) şi continuând cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) şi "I'm with You" (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forţă pe piaţa muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic "I'm With You", al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante.

Turneul de promovare al acestui album a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfăşurându-se în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici