Biletele pentru două concerte cu Justin Bieber la Madison Square Garden, epuizate în 30 de secunde

Biletele pentru două concerte pe care cântăreţul canadian Justin Bieber le va susţine în toamna acestui an la celebra Madison Square Garden din New York s-au epuizat în doar 30 de secunde

388 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru două concerte cu Justin Bieber la Madison Square Garden, epuizate în 30 de secunde

Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În plus, toate biletele pentru concertele incluse în turneul nord-american al tânărului artist în vârstă de 18 ani - care va lansa un nou album, "Believe", pe 19 iunie - au fost vândute într-o singură oră, au anunţat reprezentanţii casei sale de discuri, Island Def Jam, informează hollywoodreporter.com.

Artistul va porni în luna septembrie în acest turneu nord-american, care va include concerte în 45 de oraşe din Statele Unite şi Canada.

Biletele pentru cele două concerte pe care Justin Bieber le va susţine, pe 28 şi 29 noiembrie, la Madison Square Garden, celebra sală de concerte din New York, ce are o capacitate de 20.000 de locuri, s-au epuizat în 30 de secunde.

"Believe Tour", un turneu organizat de AEG Live, va debuta pe 29 septembrie cu un show în oraşul Glendale, din statul american Arizona.

Potrivit organizatorilor, câte un dolar din fiecare bilet vândut va fi donat organizaţiei de caritate Pencils of Promise.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, este un adevărat idol pentru adolescenţii din America de Nord. Cântăreţul a fost una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici