Biletele suplimentare la Metallica, epuizate în mai puţin de 15 minute (Video)

Cele 1.500 de bilete suplimentare la concertul Metallica, care au fost puse în vânzare miercuri, la ora 00.00, pe site-ul www.myticket.ro, şi dimineaţa în magazinele Diverta, au fost vândute în mai puţin de 15 minute, informează organizatorii evenimentului.

52 afișări
Imaginea articolului Biletele suplimentare la Metallica, epuizate în mai puţin de 15 minute (Video)

Biletele suplimentare la Metallica, epuizate în mai puţin de 15 minute (Imagine: Mediafax Foto)

Metallica va concerta la Bucureşti pe 23 iulie, pe stadionul Cotroceni.

Cele 1.500 de bilete au oferit locuri spectatorilor în Gazon A şi Gazon B şi au fost disponibile la preţurile de 180, respectiv 100 de lei.

După ce concertul Metallica a fost anunţat oficial ca fiind sold-out, biletele pentru acest eveniment au început să se vândă la preţuri exorbitante pe "piaţa neagră", numeroşi fani plângându-se de situaţia apărută. Astfel organizatorii Emag!c Entertainment, împreună cu managementul Metallica, au decis repoziţionarea scenei, astfel încât să permită accesul a încă 1.500 de spectatori.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981.

De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy.

În prezent, trupa lucrează la cel de-al nouălea material de studio, ce urmează a fi lansat anul acesta.

Metallica a mai concertat în România pe 9 iunie 1999, pe stadionul Lia Manoliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici