Biletele VIP pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti - disponibile de la 1 februarie

Biletele VIP pentru concertul trupei Red Hot Chili Peppers ce va avea loc pe 31 august, la Arena Naţională din Capitală vor fi puse în vânzare pe 1 februarie, informează site-ul organizatorilor, Emagic.

698 afișări
Imaginea articolului Biletele VIP pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti - disponibile de la 1 februarie

Biletele VIP pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti - disponibile de la 1 februarie (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Fanii Red Hot Chili Peppers au la dispoziţie un număr limitat de bilete VIP. Un asemenea bilet include cele mai bune locuri din stadion şi o serie întreagă de servicii de cinci stele. Open bar cu o varietate generoasă de băuturi (vin, long & soft drinks etc.), specialităţi culinare fusion din bucătăria internaţională, servicii selecte şi o ambianţă exclusivistă sunt doar câteva dintre avantajele de care vor beneficia posesorii pachetelor VIP pentru concertul Red Hot Chili Peppers. În plus, aceştia vor beneficia şi de cele mai bune locuri din stadion, fotoliile din piele de la nivelul tribunei oficiale, având totodată acces într-un lounge spaţios şi elegant, care oferă totodată vizibilitate excelentă către scenă.

Pachetele VIP vor fi puse în vânzare începând cu data de 1 februarie, la preţul de 1.000 de lei, fiind disponibile într-un număr limitat, numai prin comandă online, de pe www.myticket.ro.

Fanii Red Hot Chili Peppers pot cumpăra bilete pentru concert şi la următoarele categorii de preţuri: 130 de lei (gazon), 275 de lei (Gold Circle), 155 de lei, 185 de lei, 215 lei, 265 de lei, 305 lei, 375 de lei şi 495 de lei.

Biletele pot fi cumpărate atât de pe site-ul www.myticket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria "Mihai Eminescu" şi la Sala Palatului.

Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) şi continuând cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) şi "I'm with You" (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forţă pe piaţa muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic "I'm With You", al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante.

Turneul de promovare al acestui album a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfăşurându-se în Europa.

După epuizantul turneu mondial de promovare a albumului precedent - "Stadium Arcadium" (2006) -, trupa şi-a acordat o perioadă de pauză. Flea s-a înscris la universitate pentru a urma cursuri în muzicologie, Anthony Kiedis a devenit tată, iar John Frusciante a decis să părăsească grupul, pentru a doua oară în tumultuoasa istorie a formaţiei.

Chitaristul a fost înlocuit cu Josh Klinghoffer, un muzician cu 15 ani mai tânăr decât ceilalţi colegi de trupă, dar care a cântat deja în turnee şi a participat alături de aceştia în studiouri la sesiuni de înregistrări.

Mulţi fani regretă însă absenţa lui Frusciante, a cărui virtuozitate a jucat un rol crucial pentru succesul trupei Red Hot Chili Peppers. Cu Klinghoffer, chitara a devenit mai discretă şi a rămas în plan secund, în spatele basului lui Flea şi al tobelor lui Chad Smith.

Însă sosirea tânărului muzician în trupă pare că a revitalizat Red Hot Chili Peppers, obligându-i pe membrii grupului să îşi revizuiască obiceiuri mai vechi. Alte elemente au apărut pentru a influenţa maniera de a compune a celebrului basist: studiile sale în muzicologie care l-au determinat să compună pentru prima dată la pian pentru noul album, escapadele sale muzicale în Etiopia, alături de muzicianul britanic Damon Albarn, liderul trupelor Blur şi Gorillaz.

Înregistrat cu celebrul Rick Rubin, producătorul grupului începând cu albumul "Blood Sugar Sex Magik", albumul "I'm With You" reflectă aceste schimbări. Deşi mai puţin percutante ca în trecut, piesele rock cu influenţe funk sunt însă proaspete şi agreabile, fiind uşor de ascultat. Muzica de pe acest album are multe influenţe - popul anilor '60, surf music şi chiar glam-rock. Vocea lui Anthony Kiedis, o altă "marcă" a trupei Red Hot Chili Peppers, a rămas la fel de tânără, în ciuda faptului că solistul american are deja 48 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici