Bill Gates le interzice copiilor săi să folosească produsele Apple

Bill Gates, patronul companiei Microsoft, le-a interzis copiilor săi să folosească produsele rivalilor de la Apple, dar soţia lui, Melinda, mărturiseşte că şi-ar dori un iPhone, relatează dailymail.co.uk.

55 afișări
Imaginea articolului Bill Gates le interzice copiilor săi să folosească produsele Apple

Bill Gates le interzice copiilor săi să folosească produsele Apple

Într-un interviu acordat recent revistei Vogue, Melinda Gates a mărturisit că cei trei copii ai cuplului, Jennifer (13 ani), Rory (10 ani) şi Phoebe (7 ani) nu au voie să folosească în casă produse electronice create de compania Apple, marele rival al concernului Microsoft.

Melinda Gates a adăugat, totodată, că deşi lista obiectelor care nu au voie să fie folosite în casa familiei Gates nu este foarte lungă, pe ea se află totuşi deja celebrele iPod şi iPhone. Melinda Gates, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că anumite produse ale companiei Apple sunt tentante pentru ea şi că, în anumite momente, şi-ar dori să aibă un iPhone.

De mulţi ani, firma Microsoft deţine monopolul pe piaţa tehnologiilor electronice. În ultimul deceniu, însă, popularitatea produselor Apple, precum iPod şi iPhone, precum şi a computerelor Apple, a ridicat această companie la "rangul" de principal rival al trustului Microsoft.

Mass-media internaţională a vehiculat anumite zvonuri despre o anumită animozitate între Bill Gates şi Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, dar cei doi magnaţi au apărut împreună în public de câteva ori, pentru a susţine că sunt buni prieteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici