Black Eyed Peas şi Kings of Leon, în fruntea topurilor vânzărilor pe iTunes - VIDEO

Cântecul "Boom Boom Pow" al trupei Black Eyed Peas şi materialul discografic "Only by the Night" al trupei Kings of Leon s-au situat în fruntea clasamentelor celor mai bine vândute piese, respectiv albume din SUA, potrivit clasamentului Rewind 2009, lansat de iTunes.

13 afișări
Imaginea articolului Black Eyed Peas şi Kings of Leon, în fruntea topurilor vânzărilor pe iTunes - VIDEO

Black Eyed Peas, în fruntea topurilor vânzărilor pe iTunes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regretatul "rege al muzicii pop" Michael Jackson a fost desemnat artistul anului, iar Lady Gaga a primit titlul de cea mai bună debutantă. Totodată, filmul "Amurg/ Twilight" s-a impus în clasamentul vânzărilor de coloane sonore.

În clasamentul celor mai bine vândute cântece, piesa "Boom Boom Pow" a trupei Black Eyed Peas a fost urmată de "Right Round" (Flo Rida), pe locul al doilea, şi de "Poker Face" (Lady Gaga), pe locul al treilea.

"Only by the Night", lansat de Kings of Leon, a ocupat prima poziţie în clasamentul vânzărilor de albume muzicale iTunes pe 2009, fiind urmat de coloana sonoră a filmului "Amurg" şi de albumul "The Fame" (Lady Gaga).

În topul vânzărilor coloanelor de film, cea a filmului "Amurg" este urmată de cea a comediei "Pinneapple Express". Podiumul este încheiat de coloana sonoră a celui mai recent film din seria "Bond" - "Quantum of Solace: Partea lui de consolare".

Clasamentul Rewind este lansat de iTunes la sfârşitul fiecărui an, pe baza datelor colectate în ultimele 12 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici