Black Friday 2020. Sparge ghinionul zilei de „Vineri 13” şi cumpără inteligent. Cinci lucruri esenţiale pe care clienţii nu trebuie să le uite

  • Vineri, 13 noiembrie, e Black Friday, cel mai mare eveniment de vânzări al anului
  • Clienţii au început deja să caute în magazinele fizice şi, mai ales, online
  • Marile magazine vin cu reduceri şi propun oferte avantajoase
  • Iată cinci sfaturi pentru a cumpăra inteligent de Black Friday
865 afișări
Imaginea articolului Black Friday 2020. Sparge ghinionul zilei de „Vineri 13” şi cumpără inteligent. Cinci lucruri esenţiale pe care clienţii nu trebuie să le uite

FOTO: Profimedia

Black Friday 2020: Începe numărătoare inversă. Vineri, 13 noiembrie, nu va fi o zi cu ghinioin pentru comercianţi şi marile magazine, dar ar putea fi pentru clienţii care nu sunt atenţi la ce, cât şi cum cumpără. Pentru a evita situaţiile neplăcute, rupe-ţi din timp şi informează-te ca la carte. Iată cinci sfaturi care îţi amintesc să faci shopping inteligent şi în siguranţă.

CITEŞTE AICI: Black Friday 2020: Marile magazine se întrec în oferte: Reduceri la mii de produse pe eMAG, Flanco sau Altex

1. Stabileşte-ţi un buget clar de Black Friday

E extrem de uşor să te laşi dus de val dacă nu începi chiar tu să-ţi impui unele limite. Nici nu contează cât de mare este reducerea...Tot ar putea fi mai mult decât poate suporta buzunarul tău în acest moment. Aşa că cel mai bine este să stabileşti de la bun început care sunt priorităţile şi cât eşti dispus să cheltuieşti de Black Friday.

2. Ai grijă ca Black Friday să nu te prindă nepregătit. Informează-te şi alege produsele cu grijă

Poate că ştii deja care sunt produsele de care ai nevoie sau poate că ai aşteptat Black Friday pentru a cumpăra la un preţ mai avantajos un obiect la care visezi de multă vreme. Chiar dacă te regăseşti sau nu în aceste situaţii, informarea trebuie să fie cuvântul-cheie înainte de a plasa orice comandă.

Odată ce ai ales produsul care ţi se potriveşte cel mai bine, începe vânătoarea preţurilor mici. Nu uita să verifici ofertele similare, comparând reducerile din mai multe surse. Pentru asta există şi site-uri specializate care îţi uşurează munca.

CITEŞTE AICI: Black Friday - Un „festival” al cumpărăturilor cu o istorie veche. Cum a apărut ideea de Black Friday şi ce semnifica ziua iniţial

3. Cash sau card? De Black Friday, plăteşte inteligent

Pe lângă CE şi CÂT vei cumpăra, e bine să te gândeşti din timp şi la CUM vei achita totul. Poate că preferi să cumperi în rate sau, dimpotrivă, nici nu vrei să auzi de ele.

Când vine vorba de plata online, verifică de două ori ca totul să fie sigur, iar tranzacţia să poată avea loc cu succes. Cu siguranţă nu vrei ca o confuzie legată de bani să umbrească bucuria achiziţiilor recente.

4. Faci cumpărături de Black Friday? Cunoaşte-ţi drepturile

Replica „sunt cetăţean european şi am drepturi” nu e doar o vorbă pe care o spun, în glumă cei dezamăgiţi de calitatea serviciilor. În poziţia de client, există limite legale clare pe care comercianţii trebuie să le respecte. Dacă produsele nu corespund descrierii, ori modalitatea de livrare sau preţul vin cu „surprize”, cel mai bine e să te adresezi unui specialist care te va putea ajuta să-ţi recuperezi pierderile.

5. Black Friday e o singură zi. Gândeşte pe termen lung

Cu o lună înainte de sărbătorile de iarnă, presiunea de a face cumpărături şi de a prinde din zbor oferte incredibile e tot mai mare. Multe supermarketuri oferă vouchere şi bonusuri pentru perioada Crăciunului, lucruri care ar putea fi asul din mânecă atunci când vine vorba de cadoul perfect. Poţi lua  în calcul şi cardurile de fidelitate, care aduc beneficii clienţilor fideli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici