Blaxy Girls cântă melodia aniversară a unei şcoli din Anglia

Trupa românească Blaxy Girls a colaborat cu starul hip-hop britanic Theone Coleman pentru realizarea melodiei "You’ve got Friends", care celebrează aniversarea şcolii Westgate din oraşul Slough, Marea Britanie, informează sloughobserver.co.uk.

836 afișări
Imaginea articolului Blaxy Girls cântă melodia aniversară a unei şcoli din Anglia

Blaxy Girls cântă melodia aniversară a unei şcoli din Anglia (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

Melodia "You’ve got Friends" va fi disponibilă pentru descărcare de pe Internet, pe 21 iunie, la nivel internaţional.

Piesa este o colaborare între trupa românească Blaxy Girls şi Theone Coleman, un star hip-hop în ascensiune în Marea Britanie.

Melodia a fost compusă de profesorii de la liceul din Slough pentru a aniversa 50 de ani de la înfiinţarea şcolii, piesa dovedindu-se un real succes, artişti locali şi internaţionali exprimându-şi interesul pentru ea.

"You’ve got Friends" va fi disponibilă pentru download, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru a ajuta Chalvey Early Learning Centre şi Slough Young Carers.

"Ar fi minunat dacă oamenii din oraş ar putea da o mână de ajutor. Am primit sprijin din locuri de unde nu ne aşteptam. Va fi minunat să le avem pe Blaxy Girls aici şi s-ar putea să concerteze la West Wing, pentru studenţi şi fani locali", a declarat Colin Moore, directorul şcolii Westgate.

Conform lui Moore, melodia s-a bucurat de succes şi în România, membrele trupei Blaxy Girls ajutând la promovarea acesteia pe plan local.

Blaxy Girls este un o trupă din România, înfiinţată în octombrie 2007. Componentele trupei sunt Rucsandra Iliescu (chitară, voce), Amalia Tircă (chitară solo), Cristina Marinescu (chitară bas), Anamaria Nanu (claviaturi) şi Gela Marinecu (baterie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici