Bob Dylan a acceptat să apară într-un videoclip după o pauză de 10 ani

Cântăreţul american Bob Dylan a acceptat să apară din nou într-un videoclip, după o pauză de zece ani, această revenire producându-se cu ocazia lansării videoclipului propriei sale piese, intitulată "Must Be Santa", informează nme.com.

46 afișări
Imaginea articolului Bob Dylan a acceptat să apară într-un videoclip după o pauză de 10 ani

Bob Dylan a acceptat să apară într-un videoclip după o pauză de 10 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cantautorul american a lansat, pe 13 octombrie, următorul său album, "Christmas In The Heart", iar toate încasările obţinute din comercializarea lui vor fi donate unor organizaţii umanitare care militează împotriva sărăciei şi a foametei. La începutul acestui an, Bob Dylan a ajuns din nou în fruntea topurilor muzicale din Marea Britanie şi Statele Unite, cu cel de-al 33-lea album de studio, intitulat "Together Through Life".

În videoclipul piesei "Must Be Santa", ce face parte din albumul "Christmas In The Heart", Bob Dylan poate fi văzut dansând în timp ce se află la o petrecere, purtând o perucă lungă, gri, şi o căciulă de Moş Crăciun.

Bob Dylan, pe numele adevărat Robert Allen Zimmerman, născut pe 24 mai 1941, în Duluth, Minnesota, este un cântăreţ, compozitor şi poet american, el fiind, de zeci de ani, una dintre figurile reprezentative ale muzicii. Cele mai celebre lucrări ale lui Dylan datează din anii '60, când acesta a devenit faimos. Multe dintre cântecele sale, precum "Blowin' in the Wind" şi "The Times They Are a-Changin'", au devenit adevărate imnuri anti-război şi ale mişcărilor pentru drepturile civile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici