Bon Jovi, cap de afiş la celebrul festival de jazz de la New Orleans

Trupa americană Bon Jovi a fost invitată să susţină un concert, în calitate de cap de afiş, la ediţia din 2011 a New Orleans Jazz and Heritage Festival, informează accesshollywood.com.

26 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi, cap de afiş la celebrul festival de jazz de la New Orleans

Bon Jovi, cap de afiş la celebrul festival de jazz de la New Orleans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceilalţi headlineri ai renumitului festival din New Orleans sunt Kid Rock, John Legend & The Roots, Willie Nelson, Wyclef Jean, Lauryn Hill, Arcade Fire, Wilco şi Cyndi Lauper.

Pe scena festivalului vor cânta şi foarte mulţi muzicieni din Lousiana: Trombone Shorty & Orleans Avenue, The Neville Brothers, Dr. John, Irma Thomas, Pete Fountain, Kermit Ruffins & the Barbecue Swingers şi Mystikal.

Quint Davis, producătorul festivalului, a declarat că lineup-ul festivalului din acest an "reprezintă un echilibru fără precedent între tradiţional şi contemporan".

Festivalul de jazz de la New Orleans se va desfăşura în acest an pe durata a şapte zile, în perioadele 29 aprilie - 1 mai şi 5 mai - 8 mai, la Fair Grounds Race Course.

Ca în fiecare an, Festivalul de Jazz din New Orleans contribuie atât la popularizarea artiştilor locali, cât şi la creşterea vânzărilor produselor din regiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici