Bono - editor pentru New York Times (Video)

Bono, solistul formaţiei U2 şi cunoscut filantrop, a fost invitat să scrie o rubrică ocazională în cotidianul New York Times, pe diferite subiecte, începând de anul viitor, informează publicaţia newyorkeză.

17 afișări
Imaginea articolului Bono - editor pentru New York  Times (Video)

Bono - editor pentru New York Times (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"L-am rugat pe Bono să scrie o rubrică ocazională pentru ziar, începând de anul viitor, pe diferite subiecte, dar încă mai sunt detalii ce urmează să fie stabilite", a declarat Catherine J. Mathis, purtător de cuvânt al companiei New York Times.

Pe de altă parte, potrivit lui Kathy McKiernan, purtător de cuvânt al organizaţiei caritabile ONE Campaign, fondată de Bono, nu a fost încă specificat dacă artistul va fi sau nu plătit.

Însă, cel mai probabil, dacă va fi recompensat pentru rubrica sa din ziar, Bono va dona banii în scopuri caritabile.

Veteranul muzicii rock a mai lucrat ca editor, pentru o zi, în 2006, pentru publicaţiile The Independent (Marea Britanie) şi Liberation (Franţa), iar în 2007, acesta a colaborat ca editor la ediţia din iulie a prestigioasei publicaţii Vanity Fair, în cadrul campaniei sale pentru combaterea sărăciei din Africa.

 

 

Organizaţia caritabilă ONE Campaign, fondată de Bono

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici