Brad Pitt a cumpărat şase ponei pentru copiii lui

Actorul american Brad Pitt a cumpărat şase ponei de Shetland - câte unul pentru fiecare dintre cei şase copii ai lui - şi un cal pentru partenera lui de viaţă, actriţa Angelina Jolie

529 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a cumpărat şase ponei pentru copiii lui

Brad Pitt a cumpărat şase ponei de Shetland pentru copiii lui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 47 de ani, care are şase copii cu partenera lui de viaţă, Angelina Jolie, le-a făcut o surpriză plăcută micuţilor săi, oferindu-le câte un ponei de Shetland. Căluţii au fost transportaţi deja pe domeniul Chateau Miraval pe care celebrul cuplu de actori îl deţine în sudul Franţei, informează contactmusic.com.

Brad Pitt i-a cumpărat şi Angelinei Jolie un cal, deoarece cuplul Jolie-Pitt doreşte să facă adeseori plimbări călare, după ce întreaga familie se va muta în sudul Franţei.

"Brad a ezitat destul de mult înainte să se decidă să îi cumpere. Nu era sigur că va avea suficient timp pentru a-i antrena pe copii, însă, în cele din urmă, a ajuns la concluzia că este o iniţiativă care pe termen lung merită efortul depus. El crede că este mai bine pentru copii să înveţe să călărească încă din copilărie", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Potrivit aceleiaşi surse, domeniul Chateau Miraval pe care cuplul Jolie-Pitt îl deţine în sudul Franţei are o suprafaţă foarte mare, este înconjurat de câteva hectare de fâneaţă, iar aleea care duce până în faţa castelului are o lungime de aproximativ cinci kilometri, fiind decorată pe ambele margini cu fântâni impresionante. Totodată, cei doi actori au amenajat pe acest domeniu o piscină uriaşă, înzestrată cu topogane, unde copiii lor vor putea să se răcorească şi să se joace pe timpul verii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Brignoles, un castel medieval aflat în regiunea Provence din sudul Franţei. Cuplul a cumpărat acest castel, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, un lac şi pădure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici