Brad Pitt, în căutarea unui oraş pierdut în Amazonia

Actorul american Brad Pitt a cumpărat, prin compania sa de producţie, drepturile asupra poveştii unui explorator plecat în căutarea unui oraş pierdut din Amazonia, în anii '20, pentru un film în care ar putea deţine un rol principal.

69 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, în căutarea unui oraş pierdut în Amazonia

Brad Pitt, în căutarea unui oraş pierdut în Amazonia (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului Variety, filmul va fi produs de compania Plan B, a lui Pitt, pentru studiourile Paramount.

Adaptare a unui articol apărut în New Yorker, filmul va prezenta povestea adevărată a exploratorului britanic Percy Harrison Fawcett, dispărut în jungla braziliană în 1925, pe când căuta miticul "Oraş al lui Z".

Devenit cunoscut cu rolul din "Thelma şi Louise", Brad Pitt, în vârstă de 44 de ani, este celebru pentru cariera sa cinematografică, dar şi pentru relaţia cu nu mai puţin mediatizata actriţă Angelina Jolie, cu care are patru copii.

Printre filmele în care a jucat se numără "Seven", seria aventurilor lui "Danny Ocean", "Armata celor 12 maimuţe", care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, "Troia". Brad Pitt urmează să lanseze câteva filme, printre care se numără "Burn after reading", în regia fraţilor Joel şi Ethan Coen, şi "The curious case of Benjamin Button", povestea unui bărbat care întinereşte, aşteptat pe marile ecrane la sfârşitul acestui an.

"Seven"

"Armata celor 12 maimuţe"

"Troia"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici