Brad Pitt nu mai vrea să joace în scene nud

Actorul american Brad Pitt a declarat că pune costumul lui Adam în cui, pentru că nu vrea ca cei patru copii pe care îi are să se simtă jenaţi de scenele sexy în care a jucat tatăl lor.

13 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt nu mai vrea să joace în scene nud

Foto The Sun

Chipeşul Brad Pitt, un sex symbol al Hollywood-ului, a declarat că nu vrea ca cei patru copii ai săi să-l mai vadă gol pe marele ecran, informează The Sun.

Actorul, care are împreună cu iubita sa, actriţa Angelina Jolie, trei copii adoptaţi - cambodgianul Maddox, în vârstă de 6 ani, vietnamezul Pax, în vârstă de 3 ani, şi etiopianca Zahara, în vârstă de 2 ani -, şi unul natural, Shiloh, în vârstă de 19 luni, a spus că pe viitor va face doar filme pe care le-ar viziona împreună cu familia.

"Nu vreau să mă simt jenat atunci când copiii mei vor fi destul de mari pentru a putea urmări filmele mele. Nu mai pot vedea scene nud", a declarat acesta.

Brad, în vârstă de 43 de ani, a apărut prima dată nud în filmul "Thelma şi Louise" (1991), în care a jucat alături de Susan Sarrandon şi Geena Davis.

De asemenea, el şi-a mai arătat goliciunea în filme precum "Legendele toamnei" (1994), "Fight Club" (1999) şi în "Troia" (2004), dar şi alături de Angelina Jolie în "Dl şi dna Smith" (2005).

Starul a mai recunoscut că nu crede că va mai juca multă vreme în filme. Pitt, care a produs filmul "Speranţa moare ultima" (2007) cu Angelina Jolie, şi a coprodus filmul "Asasinarea lui Jesse James", în care a jucat rolul principal, a declarat: "Îmi dau seama că mi-au mai rămas puţine filme de jucat".

"Nimeni nu ştie exact câte, deci aş dori să fac filme de care sunt cu adevărat interesat", a spus acesta, adăugând: "Altfel nu vreau să-mi mai bat capul".

Pitt este de părere că actoria este "un joc pentru persoane mai tinere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici