Brad Pitt şi Natalie Portman, actori şi coproducători ai unei comedii romantice

Actorii Brad Pitt şi Natalie Portman vor împărţi afişul unei comedii romantice pe care o vor produce împreună şi care este inspirată dintr-un catalog de licitaţii, potrivit variety.com.

107 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Natalie Portman, actori şi coproducători ai unei comedii romantice

Brad Pitt şi Natalie Portman, actori şi coproducători ai unei comedii romantice

Potrivit revistei Variety, acest film va fi o adaptare a unui roman recent publicat - "Important Artifacts and Personal Property from the Collection of Lenore Doolan and Harold Morris, Including Books, Street Fashion and Jewelry", de Leanne Shapton.

Romanul a fost inspirat dintr-un catalog de licitaţii, iar filmul va prezenta povestea unui cuplu a cărui viaţă va fi reconstituită cu ajutorul istoriilor fiecărui obiect din catalog scos la vânzare.

Brad Pitt, în vârstă de 45 de ani, urmează să apară şi în cel mai recent proiect al regizorului Quentin Tarantino, filmul de război "Inglorious Basterds", după ce, anul acesta, a fost nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea sa din "Strania poveste a lui Benjamin Button".

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu roluri în filme precum "Războiul stelelor", "Ispita/ Closer" şi "V de la Vendetta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici