Bret Michaels a suferit un alt atac cerebral şi are o fisură în miocard

Bret Michaels, solistul trupei Poison, a fost din nou internat de urgenţă, după ce a suferit un alt atac cerebral, după hemoragia cerebrală din luna aprilie, de această dată medicii descoperind în urma unor teste şi o fisură la nivelul miocardului, informează nme.com.

55 afișări
Imaginea articolului Bret Michaels a suferit un alt atac cerebral şi are o fisură în miocard

Bret Michaels a suferit un alt atac cerebral şi are o fisură în miocard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medicii consideră că rockerul american a suferit "un atac cerebral minor", se afirmă într-un comunicat publicat pe site-ul artistului, Bretmichaels.com.

Medicii au confirmat faptul că fisura de la nivelul miocardului poate fi tratată şi au anunţat că vor efectua o serie de teste medicale suplimentare. Muzicianului îi va fi administrat un anticoagulant, înainte de începerea testelor.

"Am diagnosticat cauza care a provocat atacul cerebral. În orice caz, noi credem că este puţin probabil ca noul atac să fi avut vreo legătură cu hemoragia cerebrală pe care a suferit-o în urmă cu câteva săptămâni. Încă o dată, e minunat faptul că el a reacţionat cu rapiditate după ce a resimţit o amorţeală severă şi a ajuns imediat la spital", a declarat medicul starului american.

Bret Michaels a fost internat de urgenţă pe 22 aprilie şi a fost diagnosticat cu hemoragie cerebrală masivă, fapt care l-a obligat să rămână două săptămâni în secţia de terapie intensivă a unui spital din Phoenix.

În momentul producerii hemoragiei, Bret Michaels se afla în reşedinţa sa din Scottsdale, Arizona, împreună cu partenera sa de viaţă, Kristi Gibson, şi cele două fiice ale sale. Rockerul era în convalescenţă, după operaţia de apendicită efectuată pe 12 aprilie.

Bret Michaels şi-a câştigat celebritatea la sfârşitul anilor 1980 în calitate de solist al trupei Poison.

Solistul american a fost diagnosticat cu diabet încă din copilărie, iar în urmă cu câteva săptămâni, a mărturisit că a fost operat de urgenţă de apendicită, la începutul lunii aprilie. Într-un mesaj postat pe blogul muzicianului, Michaels afirmă că această intervenţie chirurgicală a reprezentat "un semnal de alarmă" care l-a făcut să înţeleagă că ar trebui să fie mai atent cu starea lui de sănătate.

Solist al trupei Poison, devenit între timp un star al emisiunii de televiziune "Rock of Love", difuzată de postul VH1, Bret Michaels a suferit din cauza multor probleme de sănătate. Având diabet insulino-dependent, cântăreţul american a fost adeseori spitalizat. El îşi face singur injecţiile cu insulină, verificându-şi concentraţia zahărului din sânge de şase ori pe zi.

În plus, Bret Michaels a suferit câteva accidentări destul de serioase, inclusiv o fractură nazală, după ce a fost lovit de un echipament care a căzut în timpul galei Tony Awards din 2009.

Muzicianul american a participat recent, în calitate de concurent, la emisiunea de televiziune "The Celebrity Apprentice". Următorul său album, intitulat "Custom Built", va fi lansat către sfârşitul acestui an. Bret Michaels a înregistrat, recent, şi un duet cu actriţa şi cântăreaţa Miley Cyrus.

Poison este o trupă americană de glam metal devenită celebră la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor 1990, care a vândut peste 14,5 milioane de discuri în Statele Unite ale Americii. Trupa a avut 10 single-uri în Top 40 Billboard Hot 100, şase piese în Top 10 Singles, iar una dintre ele ("Every Rose Has Its Thorn") a ajuns pe prima poziţie a acestui clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici