BRITAIN'S GOT TALENT: Câinele Pudsey, câştigătorul marelui premiu - VIDEO

Un număr de dresaj canin, realizat de adolescenta în vârstă de 17 ani Ashleigh Butler din comitatul Northamptonshire şi câinele ei Pudsey în vârstă de şase ani, a câştigat finala emisiunii "Britain's Got Talent".

2472 afișări
Imaginea articolului BRITAIN'S GOT TALENT: Câinele Pudsey, câştigătorul marelui premiu - VIDEO

BRITAIN'S GOT TALENT: Câinele Pudsey, câştigătorul marelui premiu - VIDEO

Adolescenta din oraşul britanic Wellingborough şi partenerul ei patruped au executat în finală un număr spectaculos de dresaj, care a impresionat juriul şi a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor britanici. Show-ul lor a fost realizat pe o compoziţie muzicală extrasă de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria "Misiune: Imposibilă", informează dailymail.co.uk.

Duetul de interpreţi de muzică clasică, alcătuit din tinerii artişti lirici din comitatul Essex Jonathan Antoine, în vârstă de 17 ani, şi Charlotte Jaconelli, în vârstă de 16 ani, s-au clasat la mică distanţă pe locul al doilea. Ei au interpretat o versiune originală a piesei "The Prayer", lansată de Celine Dion şi Andrea Bocelli în 1999.

Pe locul al treilea s-a clasat corul Only Boys Aloud, care a prezentat în finală o versiune emoţionantă a unui cântec tradiţional din Ţara Galilor, Calon Lân.

Juriul acestui concurs a fost alcătuit din Alesha Dixon, Amanda Holden, Simon Cowell şi David Walliams.

Câştigătoarea din acest an a concursului "Britain's Got Talent" a fost recompensată cu un cec în valoare de 500.000 de lire sterline.

Câştigătorul variantei româneşti a emisiunii - "Românii au talent" -, desemnat vineri seară, în cadrul marii finale de la Pro TV, este mentalistul Cristian Gog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici