Britney, implicată din nou într-un accident de maşină

Seria accidentelor de maşină provocate de Britney Spears a continuat, marţi, cu un incident minor în care a fost implicată cântăreaţa americană, pe un mare bulevard din Los Angeles, informează hollywoodreporter.com.

17 afișări
Imaginea articolului Britney, implicată din nou într-un accident de maşină

Britney, implicată din nou într-un accident de maşină

Cântăreaţa, care conducea un luxos automobil Mercedes SL, a lovit în spate o maşină marca Ford Explorer roşie, potrivit X17 Online.

Niciuna dintre părţi nu a fost rănită în accident.

Starul pop a rămas în maşină după accident, în timp ce garda sa de corp, care călătorea pe locul din dreapta al maşinii, a făcut un schimb de informaţii cu proprietarul maşinii avariate.

După incident, Spears s-a întors la locuinţa sa din The Summit, Los Angeles.

În ultimele 12 luni, cântăreaţa a fost acuzată de mai multe ori de părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.

Comportamentul său a fost, însă, mai discret în ultimele luni, după ce a fost plasată sub curatela tatălui său, pe 1 februarie, măsură care se va menţine până pe 31 iulie. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Din cauza problemelor personale cu care Spears s-a confruntat în ultimul an, cântăreaţa a fost internată de două ori în decurs de o lună, în ianuarie, în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles.

După plasarea sub curatela tatălui, Spears a pierdut şi dreptul de a-şi vizita cei doi copii, aflaţi în custodia fostului soţ, Kevin Federline. La sfârşitul lunii februarie, decizia a fost reanalizată, aceasta primind permisiunea de a-şi vedea fiii în prezenţa unei terţe persoane. Săptămâna trecută, un judecător i-a acordat cântăreţei dreptul de a-şi vizita mai des copiii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici