Britney rămâne sub curatela tatălui ei

Un judecător din Los Angeles a decis ca Britney Spears să rămână până la sfârşitul anului sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, acesta păstrând şi calitatea de administrator al averii cântăreţei.

16 afișări
Imaginea articolului Britney rămâne sub curatela tatălui ei

Britney rămâne sub curatela tatălui ei

Judecătoarea Reva Goets a plasat-o pe Spears sub curatela tatălui ei pe 1 februarie, după ce artista în vârstă de 26 de ani a fost internată de două ori într-o secţie de psihiatrie a unui spital din Los Angeles. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur.

Măsura a fost prelungită, în martie, până pe 31 iulie şi va rămâne în vigoare până pe 31 decembrie, a indicat Goets, precizând că Spears nu este pe deplin mulţumită de decizia tribunalului.

După plasarea sub curatela tatălui, Spears a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline, însă, la sfârşitul lunii februarie, decizia a fost reanalizată, aceasta primind permisiunea de a-şi vedea fiii în prezenţa unei terţe persoane.

În iunie, Spears a obţinut dreptul de a petrece câteva nopţi pe lună cu copiii.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Britney Spears a încheiat o înţelegere cu Federline, cedându-i acestuia custodia unică a celor doi copii ai lor, Sean Preston, în vârstă de doi ani şi jumătate, şi Jayden James, în vârstă de 22 de luni.

Cântăreaţa s-a confruntat în ultimul an cu foarte multe probleme judiciare, sentimentale şi emoţionale, însă, în prezent, ea pare să îşi fi revenit, ducând o viaţă discretă şi lucrând la noul ei material discografic, potrivit presei specializate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici