Britney Spears a cedat custodia copiilor fostului soţ (Video)

Britney Spears a încheiat o înţelegere cu Kevin Federline, prin care acesta preia custodia unică a celor doi copii ai lor, potrivit avocatului fostului soţ al starului, care a refuzat să ofere alte amănunte.

70 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a cedat custodia copiilor fostului soţ (Video)

Britney Spears a cedat custodia copiilor fostului soţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, a declarat că fostul soţ al lui Britney va deţine custodia unică a celor doi copii ai lor, Sean Preston, în vârstă de doi ani şi jumătate, şi Jayden James, în vârstă de 22 de luni.

Avocatul a refuzat, însă, să dea alte detalii despre înţelegerea la care au ajuns Spears şi Federline cu privire la viitorul copiilor.

Kaplan a adăugat pentru revista OK! că "Britney va avea dreptul să viziteze copiii, posibil pe perioade din ce în ce mai mari".

De cealaltă parte, avocata lui Spears, Laura Wasser, a refuzat să comenteze termenii înţelegerii, pe care, însă, a calificat-o drept "o victorie pentru întreaga familie".

Spears şi Federline au evitat, datorită acestei înţelegeri, un proces pentru stabilirea custodiei copiilor, care fusese programat pentru luna august.

Spears, în vârstă de 26 de ani, a pierdut tutela copiilor în favoarea fostului soţ, în vârstă de 30 de ani, pe 1 octombrie 2007.

Cântăreaţa s-a confruntat în ultimul an cu foarte multe probleme judiciare, sentimentale şi emoţionale, autorităţile fiind nevoite să o plaseze sub curatela tatălui său, măsură care se va menţine până pe 31 iulie. 

După plasarea sub curatela tatălui, Spears a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii, însă, la sfârşitul lunii februarie, decizia a fost reanalizată, aceasta primind permisiunea de a-şi vedea fiii în prezenţa unei terţe persoane.

În iunie, Spears a obţinut dreptul de a petrece câteva nopţi pe lună cu copiii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici