Britney Spears, abandonată pentru a treia oară de avocaţi, în procesul de stabilire a custodiei

Cântăreaţa americană Britney Spears a fost abandonată de a treia echipă de avocaţi, angajată pentru procesul de stabilire a custodiei copiilor săi cu fostul soţ, Kevin Federline, informează The Sun.

1 afișare
Imaginea articolului Britney Spears, abandonată pentru a treia oară de avocaţi, în procesul de stabilire a custodiei

Britney Spears, abandonată pentru a treia oară de avocaţi, în procesul de stabilire a custodiei

Echipa de avocaţi de la firma Trope and Trope este a treia angajată în decursul a câteva luni de Britney Spears, în încercarea de a-şi recâştiga copiii - Sean Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden James, în vârstă de 15 luni -, aflaţi, în prezent, în custodia tatălui lor, Kevin Federline.

Avocaţii spun că Spears este o persoană cu care este "imposibil" de colaborat.

Pe 4 februarie a fost stabilită o audiere în cursul căreia se va afla dacă firma Trope and Trope poate renunţa fără probleme la colaborarea cu Spears.

Primul avocat al lui Britney, Laura Wasser, a renunţat la caz în septembrie, la puţin timp după pronunţarea divorţului cântăreţei. Starleta în vârstă de 26 de ani i-a angajat apoi pe avocaţii firmei Freid and Goldsman, care au renunţat la caz după doar două zile.

Decizia celei de-a treia echipe de avocaţi a fost luată după ce Spears a omis să apară la o audiere programată miercuri. Aceasta este pentru a cincea oară când Britney refuză să se prezinte la o audiere pentru a i se analiza calităţile de părinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici