Britney Spears, obligată să plătească 375.000 de dolari avocatului fostului soţ

Un judecător american a decis, luni, ca Britney Spears să-i dea fostului soţ, Kevin Federline, suma de 375.000 de dolari pentru onorariul avocatului lui.

12 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, obligată să plătească 375.000 de dolari avocatului fostului soţ

Britney Spears, obligată să plătească 375.000 de dolari avocatului fostului soţ (Imagine: Mediafax Foto)

Costul bătăliei judiciare în care Spears s-a angajat de la divorţ pentru obţinerea custodiei celor doi fii ai ei se ridică astfel la aproape un milion de dolari.

Decizia judecătorului Scott Gordon a fost făcută publică la o săptămână după o audiere în timpul căreia avocaţii lui Spears şi ai lui Federline s-au certat din cauza sumei. Avocatul lui Federline a cerut 500.000 de dolari, în timp ce avocatul lui Spears a dorit ca această sumă să se limiteze la 175.000 de dolari.

În timpul unei audieri precedente, judecătorul îi ordonase deja cântăreţei în vârstă de 26 de ani să plătească cheltuielile de judecată ale fostului soţ.

Spears mai are de plătit aproape 600.000 de dolari foştilor săi avocaţi, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com.

Divorţul dintre Spears şi Federline a fost pronunţat în vara anului 2007, însă cei doi foşti soţi sunt angajaţi într-o bătălie judiciară pentru custodia copiilor lor, Sean Preston, în vârstă de doi ani şi jumătate, şi Jayden James, în vârstă de un an şi jumătate. Spears a pierdut tutela copiilor pe 1 octombrie 2007.

În tot acest vârtej de veşti nefericite pentru Spears există şi una pozitivă: Mel Gibson şi soţia sa, Robyn, se arată dispuşi să o ajute pe cântăreaţă să treacă peste acest moment al vieţii sale.

Spears şi Gibson au luat masa, alături de mai multe persoane, într-un restaurant din Los Angeles, la sfârşitul săptămânii trecute. Surse au declarat pentru revista People că nu este pentru prima dată când cei doi se întâlnesc, împreună cu familiile lor.

"Mel şi soţia sa, Robyn, au văzut că este clar vorba despre o femeie aflată în criză şi doresc să o ajute atât cât pot", a spus sursa. "Ei (soţii Gibson, n.r.) nu au niciun fel de aşteptări din partea ei, nu au niciun gând ascuns. Este pur şi simplu un act de bunătate umană - un vecin care sare în ajutorul altuia", a adăugat aceeaşi sursă.

Gibson, care s-a confruntat şi el cu dependenţa de alcool, şi Spears au fost vecini pe când cântăreaţa locuia în Malibu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici