Britney Spears "repetă" pentru un nou turneu mondial

Britney Spears se pregăteşte pentru un nou turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album al său, "Blackout", lansat în toamna anului trecut, potivit unor surse apropiate cântăreţei americane, informează dailymail.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Britney Spears "repetă" pentru un nou turneu mondial

Britney Spears "repetă" pentru un nou turneu mondial

Turbulenta cântăreaţă se antrenează mult la Millennium Dance Complex, din Los Angeles, surse apropiate acesteia confirmând că Britney doreşte să plece în turneu pentru promovarea noului său album. Britney "va părăsi Statele Unite în câteva săptămâni", a declarat o sursă pentru publicaţia New York Post.

Cântăreaţa trebuie să depună multe eforturi pentru a demonstra că mai are ceva de spus pe plan profesional, după apariţia jenantă de la gala din 2007 a MTV Video Music Awards, din Las Vegas.

Dificultăţile personale cu care s-a confruntat şi se confruntă încă Spears şi prestaţia dezastruoasă din timpul galei i-au făcut pe mulţi critici să spună că aceasta şi-a încheiat deja cariera. Mult trâmbiţata întoarcere a cântăreţei a fost ridiculizată după ce Britney a apărut pe scena galei MTV îmbrăcată ca o dansatoare de strip-tease, într-un costum cu bikini negru şi cizme lungi cu toc, şi a început să mimeze versurile noului ei single "Gimme More".

Chiar dacă albumul "Blackout", lansat pe 30 octombrie 2007, a fost întâmpinat cu descrieri variate, de la "triumfal" la "groaznic", majoritatea criticilor sunt pozitive.

Între timp, Britney a hotărât să profite de talentele sale artistice, acceptând să dea lecţii de dans unui grup de opt copii, cu vârste între patru şi nouă ani. Cursurile de dans au loc la acelaşi complex din Los Angeles, unde se antrenează. Nu este, de altfel, pentru prima dată când Britney, în vârstă de 26 de ani, se oferă voluntar pentru a da lecţii de dans copiilor, spun surse de la acest complex.

Din cauza problemelor personale cu care Spears s-a confruntat în ultima vreme, cântăreaţa a fost internată, pentru câteva zile, la începutul lunii februarie, în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA, la cererea psihiatrului său. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici