Britney Spears şi-a pierdut controlul la o şedinţă foto

Britney Spears şi-a pierdut controlul în mai multe rânduri şi a distrus două rochii în timpul unei şedinţe foto pentru un material care va fi publicat în revista OK!, informează mirror.co.uk

4 afișări
Imaginea articolului Britney Spears şi-a pierdut controlul la o şedinţă foto

Britney Spears şi-a pierdut controlul la o şedinţă foto

Vedeta "şi-a pierdut total controlul", iar imaginile realizate de fotografii revistei în cadrul sesiunii foto "i-ar putea distruge cariera", informează surse din Statele Unite.

Potrivit site-ului cu informaţii despre celebrităţi TMZ, starea lui Britney din timpul sesiunii foto a fost extrem de proastă. La un moment dat, aceasta şi-a dat ochii peste cap, având pe parcursul întregii sesiuni un comportament dezordonat şi paranoic.

În timpul întâlnirii, vedeta a ordonat friptură de pui şi, în loc să folosescă un şerveţel pentru a îndepărta grăsimea, şi-a şters mâinile de rochia Gucci pe care o purta. După aceea, Britney a folosit o rochie Chanel pentru a curăţa mizeria făcută de câinele ei.

"Am petrecut o zi îngrozitoare cu Britney şi am fost martori la strigătul ei emoţional de ajutor, de natură să ne şocheze şi să ne întristeze", a declarat Sarah Ivens, directorul versiunii americane a revistei OK!.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici