Video Britney Spears, transportată la spital cu o ambulanţă (VIDEO PRO TV)

Britney Spears a fost transportată cu o ambulanţă la spital, potrivit poliţiei din Los Angeles, care nu a oferit detalii despre starea sănătăţii cântăreţei americane sau despre motivul internării ei, informează BBC.

3 afișări

Un purtător de cuvânt din partea poliţiei din Los Angeles a declarat că Spears a fost transportată la spital "pentru că avea nevoie de ajutor".

La începutul lunii ianuarie, Britney Spears, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru o evaluare psihiatrică, la câteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa cântăreţei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legată de custodia copiilor pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline. Spears a fost externată după o zi şi jumătate, iar detaliile în legătură cu tratamentul său nu au fost făcute publice.

În urma acestui incident, custodia copiilor săi, Sean Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden James, în vârstă de un an, a fost încredinţată fostului său soţ. Cântăreaţa a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii.

La începutul săptămânii, realizatoarea americană de talk show-uri Barbara Walters informa, în emisiunea sa, "The View", că Sam Lufti, managerul cântăreţei americane Britney Spears, i-a spus că aceasta suferă de "tulburări mintale" şi că a consultat deja un psihiatru în încercarea de a-şi rezolva problema.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici