Britney Spears va primi 12 milioane de dolari dacă va cânta în Las Vegas până în 2016

Cântăreaţa americană Britney Spears a primit o ofertă de 12 milioane de dolari pentru a-şi extinde seria de concerte din Las Vegas până la sfârşitul anului 2016.

159 afișări
Imaginea articolului Britney Spears va primi 12 milioane de dolari dacă va cânta în Las Vegas până în 2016

Britney Spears (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cântăreaţa, în vârstă de 32 de ani, are în prezent contract cu Planet Hollywood's Axis, iar potrivit NY Daily News afirmă că directorii acestui cazinou vor ca Britney Spears să îşi continue concertele până la Craciunul din 2016, informează contactmusic.com.

Gary Selesner, preşedintele grupului Caesars Palace, care deţine acel cazinou a spus: "Britney Spears a fost un mare succes pentru compania noastră şi vom extinde contractul, dacă ea doreşte acest lucru. Nu văd de ce nu am putea face acest lucru. Are program în fiecare seară, îi place să cânte şi este sănătoasă. Are o viaţă bună şi vine aici cu un avion privat".

Selesner a recunoscut că grupul pe care îl conduce şi-a asumat un risc foarte mare atunci când a angajat-o pe Britney Spears, care a avut în trecut numeroase probleme în viaţa privată. Totodată, deşi presa americană a demonstrat că artista americană a mimat şi a făcut playback timp de 90 de minute în show-ul ei din Las Vegas, oamenii vin în continuare la concertele sale.

Britney Spears, fost idol al adolescenţilor americani, a semnat în decembrie 2013 un contract de 30 milioane de dolari pentru a cânta timp de doi ani la Las Vegas, intrând într-un grup select de artişti, precum Elton John, Celine Dion şi Rod Stewart, care au semnat contracte pe termen lung cu cazinourile din acest oraş, supranumit "Mecca al jocurilor de noroc".

Potrivit presei americane, Britney Spears va semna un nou contract, în valoare de 12 milioane de dolari, pentru a-şi extinde show-ul din Las Vegas cu încă un an.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici