Bruce Willis, în plină formă la 54 de ani

Actorul american Bruce Willis dovedeşte că este în plină formă la vârsta de 54 de ani şi că este capabil să joace în continuare în filmele de acţiune, el având în pregătire trei noi producţii aparţinând genului thriller, informează femalefirst.co.uk.

62 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis, în plină formă la 54 de ani

Bruce Willis, în plină formă la 54 de ani

Cu doar câteva luni înainte de lansarea filmului "Clones" şi în timp ce numele lui este vehiculat în legătură cu proiectul de ecranizare a jocului video "Kane & Lynch", actorul american Bruce Willis a anunţat că are în pregătire trei lungmetraje, toate aparţinând genului thriller.

Astfel, el va juca în filmul "Inventory", în rolul unui poliţist aflat în urmărirea unui criminal. Va urma pelicula "Red", în care va juca rolul unui agent FBI pensionat, ce va trebui să se ocupe de anihilarea unui asasin care îi ameninţă compania. Cel de-al treilea proiect va fi lungmetrajul "Scapa", un film biografic consacrat informatorului FBI infiltrat într-o familie de mafioţi din New York.

Dintre toate cele trei proiecte, thrillerul "Scapa" este cel mai avansat: producătorii au dezvăluit chiar şi numele viitorului regizor - Antoine Fuqua.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici