Bruce Willis se teme de reţelele sociale de pe internet

Actorul american Bruce Willis a declarat într-un interviu recent acordat site-ului german TrailerSeite.de că este speriat de mijloacele de comunicare moderne, informează femalefirst.co.uk.

50 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis se teme de reţelele sociale de pe internet

Bruce Willis se teme de reţelele sociale de pe internet (Imagine: Mediafax Foto)

Starul din seria "Greu de ucis", care a acceptat, totuşi, în 2009 să apară în thrillerul SF "Surrogates", în care tehnologia preia controlul asupra lumii, consideră că oamenii se bazează prea mult pe reţelele sociale de pe internet pentru a comunica între ei.

"Ceea ce mă sperie cel mai mult este pericolul care constă în faptul că oamenii doresc să schimbe informaţii într-un ritm tot mai rapid. Nu sunt un mare admirator al reţelelor sociale în forma lor electronică. Dacă s-ar produce o pană de electricitate, atunci ar trebui să plecăm cu toţii acasă", a afirmat actorul american în timpul acestui interviu online.

Bruce Willis, în vârstă de 54 de ani, consideră că moartea lui Michael Jackson din iunie 2009 a exemplificat foarte bine cât de mult se bazează societatea actuală pe tehnologie pentru a transmite informaţii.

"Lumea întreagă a aflat în câteva secunde sau într-un timp foarte scurt. În urmă cu 10 sau 20 de ani, ar fi fost o utopie. Informaţia devine tot mai compactă şi tot mai rapidă", a adăugat starul american.

Vorbind şi despre thrillerul SF "Surrogates", Bruce Willis a ales să glumească, declarând că acel rol i-a oferit cea de-a zecea sau a 11-a ocazie pentru a salva lumea, o aluzie la faptul că actorul a jucat de-a lungul carierei sale în foarte multe filme de acţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici