Bruno Mars şi Missy Elliott colaborează la un nou proiect

Cântăreţul american şi rapperiţa s-au întâlnit în studio, pentru a lucra la un proiect nou top secret, informează contactmusic.com.

305 afișări
Imaginea articolului Bruno Mars şi Missy Elliott colaborează la un nou proiect

Bruno Mars şi Missy Elliott colaborează la un nou proiect (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Missy Elliott a postat o fotografie pe Twitter, în care apare alături de Bruno, declanşând un val de isterie în rândul fanilor celor doi artişti.

Despre, poză, artista a scris: "Had a blast vibing wit my fam @BrunoMars @ the studio! GoodVibes He got some fire! He such a rare gem!"/ "M-am distrat de minune cu prietenul meu, Bruno Mars în studio. Sentimente Pozitive. Este foarte bun! E ca un fel de piatră preţioasă!".

Momentan, nu se ştie dacă cei doi lucrează la un nou material pentru albumul pe care Bruno îl va lansa mai târziu, în decursul acestui an, sau pentru revenirea lui Elliott pe scena muzicală.

Ambii artişti au interpretat în cadrul Super Bowl, suţinând show-ul din pauza finalei Ligii naţionale de fotbal american (NFL) - Mars în 2014 şi 2016, alături de Beyonce şi Coldplay, iar Missy s-a alăturat pe scena cântăreţei Katy Perry, anul trecut.

Cel de-al treilea album semnat de Bruno Mars, un follow-up al albumului "Unorthodox Jukebox", din 2012, va fi lansat anul acesta.

Missy Elliott a devenit celebră în anii 1990 şi a fost recompensată cu cinci premii Grammy, însă nu a mai lansat un album din anul 2005, când a scos pe piaţă materialul "The Cookbook". Albumele sale s-au vândut în peste 30 de milioane de copii.

Bruno Mars, pe numele său real Peter Gene Hernandez, a cărui muzică este o îmbinare între R&B, soul, hip-hop şi pop, şi-a construit o carieră de succes în calitate de cântăreţ şi producător, cu The Smeezingtons, compunând atât cântece pentru el, cât şi pentru alţi artişti.

Născut în Honolulu, dintr-o mamă filipineză, Bruno Mars, care îşi revendică influenţa din surse multiple, de la Elvis Presley la Michael Jackson, trecând prin stilul reggae şi prin muzica inconfundabilă a casei de discuri Motown, a strâns o veritabilă colecţie de nominalizări şi premii importante încă de la debutul său în industria muzicală.

În doar şase ani de carieră, Bruno Mars a obţinut 19 nominalizări la premiile Grammy, din care a câştigat două trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun album pop al anului", pentru materialul discografic "Unorthodox Jukebox". Bruno Mars a primit titlul de cântăreţul anului 2013 din partea revistei Billboard.

Albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 100 milioane de copii pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici