Bryan Adams a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame - FOTO

Cântăreţul canadian Bryan Adams a primit, luni, o stea pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles - Hollywood Walk of Fame.

142 afișări
Imaginea articolului Bryan Adams a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame - FOTO

Bryan Adams a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steaua primită de muzicianul canadian este cea de-a 2.435-a inaugurată pe celebrul bulevard.

"Îmi amintesc că am venit la Hollywood când aveam 16 ani şi am fost încântat de aceste stele", a declarat Bryan Adams, fiul unui diplomat canadian.

"Ideea de a face parte dintre acele personalităţi nu mi-a trecut niciodată prin cap. Mi s-ar fi părut o idee complet nebunească", a adăugat Bryan Adams, care a precizat că se simte onorat de a avea de acum înainte propria lui stea la Hollywood.

Prezent la ceremonie, canadianul Wayne Gretzky, considerat cel mai bun jucător de hochei pe gheaţă din toate timpurile, a glumit pe seama faptului că o ploaie abundentă cădea în acea zi la Los Angeles, un fapt mai degrabă neobişnuit pentru acest anotimp.

"E clasic. Am fost la multe concerte pe care Bryan le susţinea iar afară ploua torenţial, însă ceea ce făcea el pe scenă era magic", a declarat fostul jucător de hochei.

Bryan Adams s-a născut în provincia canadiană Ontario, însă şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în ţările în care îşi avea postul tatăl său: Marea Britanie, Israel, Portugalia şi Austria.

Cântăreţul în vârstă de 51 de ani a primit un premiu Grammy în anul 1992 pentru cântecul "Everything I do, I do it for you", inclus pe coloana sonoră a filmului "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves".

Săptămâna trecută, cântăreţul canadian a confirmat informaţiile apărute în presa internaţională potrivit cărora în acest an va deveni tată pentru prima oară. Bryan Adams şi Alicia Grimaldi, asistenta personală a sa, vor deveni părinţi în luna mai.

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi şi compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numără şi fotografia. Cele mai cunoscute albume ale sale sunt "Reckless", "18 till I die", şi "Waking up the neighbours". "Everything I do, I do it for you", piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian.

Compoziţiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar şi de cinci ori la Globurile de Aur. Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele şi discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut pe plan mondial în peste 100 de milioane de exemplare.

Pe lângă muzică, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediţia britanică Vogue, în L`uomo Vogue, Vanity Fair, Harper's Bazaar, Esquire şi multe altele. Ca fotograf, Bryan Adams a lucrat cu Robert Plant, Joss Stone, Placido Domingo, Celine Dion, Moby, Amy Winehouse şi Morrisey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici