FOTO Bunicul care face senzaţie pe Instagram cu ţinutele sale: Mark Bryan are 61 de ani, lucrează în inginerie robotică şi iubeşte pantofii cu toc

  • Mark Bryan, în vârstă de 61 de ani, îşi doreşte să schimbe percepţia oamenilor despre presupusa legătură între haine şi orientarea sexuală.
  • Americanul locuieşte împreună cu soţia sa în Germania, unde lucrează în inginerie robotică şi antrenează o echipă de fotbal locală.
  • Ţinutele sale sunt extrem de apreciate pe Instagram, unde are o comunitate de aproape 400.000 de urmăritori.
4622 afișări
Imaginea articolului FOTO Bunicul care face senzaţie pe Instagram cu ţinutele sale: Mark Bryan are 61 de ani, lucrează în inginerie robotică şi iubeşte pantofii cu toc

FOTO: Instagram @markbryan911

La prima vedere, s-ar spune că Mark Bryan, în vârstă de 61 de ani, nu iese în evidenţă din mulţime. Americanul, căsătorit cu soţia sa de 11 ani, cu copii şi nepoţi, s-a mutat în 2010 într-un orăşel din Germania, unde lucrează în inginerie robotică şi antrenează o echipă de fotbal locală. 
 
Printre pasiunile sale se numără ciclismul şi maşinile, dar nu uită să admire nici frumuseţea femeilor, pe care o celebrează în mod deschis chiar şi prin propria vestimentaţie.
 
Interesul lui Bryan pentru încălţămintea cu toc, atribuită în mod general femeilor, a început cu 40 de ani în urmă. Partenera sa de la vremea respectivă, o femeie înaltă, care purta un număr mare la pantofi, i-a pus la dispoziţie primele perechi de încălţăminte cu tocuri înalte, potrivit Interview Magazine.
 
Acesta a continuat să meargă pe tocuri şi după despărţire, completând ţinutele cu piese tradiţional feminine în partea inferioară a corpului. De la brâu în sus, Bryan păstrează o estetică masculină, cu articole vestimentare standard.
 
Bărbatul spune că actuala soţie îl susţine şi îi apreciază stilul vestimentar, deşi nu este extrem de încântată de faima recent descoperită pe Instagram, unde Bryan postează poze cu ţinutele sale.
 
El povesteşte că atrage multe priviri surprinse, sau chiar dezaprobatoare pe stradă, dar se află la vârsta la care astfel de manifestări nu-l mai pot afecta. „Chiar nu-mi pasă ce cred oamenii”, spune el. „Fie le place pe mine, fie nu mă plac.”
 
Bărbatul se declară mândru că etalează „ambivalenţa de gen în alegerile vestimentare” şi spune că îşi doreşte să schimbe percepţia oamenilor despre presupusa legătură între haine şi orientarea sexuală.
 
„În calitate de antrenor de fotbal, îmi place să ajut tinerii să se dezvolte nu doar ca jucători, ci ca membri responsabili ai societăţii. Abilitatea de a ajuta oamenii să treacă peste problemele pe care le au mă încurajează mai mult decât complimentele despre aspectul fizic”, povesteşte el. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici