Cadavrul mumificat al unei foste starlete Playboy, descoperit în reşedinţa ei din Los Angeles

Cadavrul mumificat al fostei starlete Playboy Yvette Vickers, care a jucat şi în comedia SF "Attack of the 50-Foot Woman" din 1958, a fost descoperit în reşedinţa ei din Los Angeles, au anunţat, luni, reprezentanţii poliţiei californiene.

1396 afișări
Imaginea articolului Cadavrul mumificat al unei foste starlete Playboy, descoperit în reşedinţa ei din Los Angeles

Cadavrul mumificat al unei foste starlete Playboy, descoperit în reşedinţa ei din Los Angeles

Trupul neînsufleţit al fostei starlete Yvette Vickers, în vârstă de 82 de ani, a fost descoperit de o vecină, la etajul casei sale din Benedict Canyon, pe 27 aprilie, scrie foxnews.com.

Fosta starletă nu a mai fost văzută de mult timp, iar poliţia din Los Angeles consideră că Yvette Vickers ar putea fi moartă de aproape un an.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită, însă reprezentanţii poliţiei americane au exclus ipoteza unei crime.

Yvette Vickers, desemnată Playmate a lunii iulie în anul 1959 de către editorii revistei Playboy, a jucat şi în câteva filme de categoria B, precum comedia SF cult "Attack of the 50-Foot Woman" (1958) şi "Attack of the Giant Leeches" (1959).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici