Câine găsit în viaţă, alături de trupul stăpânului dispărut în luna august, în Munţii Colorado

  • Corpul unui bărbat dispărut în luna august a fost găsit în Munţii Colorado pe 30 octombrie, iar câinele său, un Jack Russel terrier a fost descoperit în viaţă alături de stăpânul său.
  • Organizaţia Taos Search and Rescue (TSAR) a anunţat că bărbatul, Rich Moore, şi câinele său, Finney, au fost localizaţi la 2,5 mile est de vârful muntelui Blackhead, într-o misiune complexă desfăşurată cu implicarea unui membru TSAR şi a câinelui său în primele etape ale căutărilor.
3742 afișări
Imaginea articolului Câine găsit în viaţă, alături de trupul stăpânului dispărut în luna august, în Munţii Colorado

Sursa Foto: facebook.com/Chantel Hammer

Corpul unui bărbat dispărut în luna august a fost găsit în munţii Colorado, iar câinele său, în viaţă, alături de el, informează Sky News.

Rich Moore, în vârstă de 71 de ani, şi câinele său, Finney, un Jack Russell terrier, au dispărut pe 19 august în timpul unei excursii planificate către Vârful Blackhead, în apropiere de Pagosa Springs.

Organizaţia Taos Search and Rescue (TSAR) a dezvăluit că trupul său a fost găsit pe 30 octombrie, iar câinele era "în viaţă alături de corpul acestuia".

Potrivit TSAR, unul dintre membrii organizaţiei a participat, cu propriul câine, la căutările iniţiale după ce au fost coborâţi pe munte cu elicopterul, zona fiind foarte abruptă.

"Rich a fost găsit la 2,5 mile est de vârful muntelui, sub locul unde am fost coborâţi," a declarat Delinda Vanne-Brightyn de la TSAR.

Cei doi au fost găsiţi, în cele din urmă, după ce au fost observaţi de un vânător local, echipa intervenind pentru a recupera corpul, conform relatărilor Denver Gazette, citând Biroul Şerifului din comitatul Archuleta.

Câinele a fost dus la veterinar pentru un control şi tratament înainte de a fi reunit cu familia.

TSAR a făcut o postare pe Facebook: "Delinda şi TSAR doresc să transmită condoleanţe familiei, dar sunt bucuroşi că au putut obţine puţină alinare prin aducerea câinelui înapoi acasă."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici