CÂINELE EROU. Un copil de nouă săptămâni a fost salvat de la moarte de căţelul familiei - VIDEO

Duke, căţelul familiei Brousseau, este considerat un erou după ce a salvat viaţa micuţei Harper, de numai nouă săptămâni. Povestea lui Duke, care a fost adoptat de la un adăpost pentru animale, i-a impresionat pe americanii care au urmărit reportajul de pe ABC.

3647 afișări
Imaginea articolului CÂINELE EROU. Un copil de nouă săptămâni a fost salvat de la moarte de căţelul familiei - VIDEO

CÂINELE SALVATOR. Un copil de nouă săptămâni a fost salvat de la moarte de căţelul familiei - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Cei doi soţi Brousseau dormeau atunci când Duke a intrat în dormitor, a sărit în pat şi a început să tremure incontrolabil. Comportamentul câinelui i-a speriat pe cei doi, informează Huffington Post.

"Este un câine foarte ascultător, aşa că era foarte bizar ce se întâmplă", povesteşte Jenna Brousseau.

Duke nu se mai comportase aşa până duminică noapte, conform celor doi părinţi, aşa că şi-au dat seama imediat că e ceva în neregulă.

Când au intrat în camera fiicei lor, Harper, să o verifice, şi-au dat seama că aceasta nu respira.

Au fost chemaţi imediat paramedicii, care au reuşit să o reanimeze pe micuţă şi apoi au transportat-o la spital.

"Dacă Duke nu ar fi fost atât de speriat, noi am fi dormit în continuare", a mai spus mama fetiţei.

"Este câinele perfect, a fost menit, menit să fie al nostru", a concluzionat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici